Destacats

Jornada Decidim Kids

DecidimKids, un mòdul per a la participació digital dels infants

DecidimKids permet l’autorització informada dels adults perquè els seus menors a càrrec puguin participar digitalment en processos i òrgans de participació ciutadana.

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

participar

L'Experiència de participar

Cristina Bortolotti té 55 anys. Italiana d’origen, fa quinze anys que viu al barri de La Marina del districte de Sants-Montjuïc. A més, des del 2020 també hi treballa com a tècnica de salut pública. És el contacte amb les persones per a les quals treballa (els seus veïns i veïnes) el que l’ha motivat a participar en el procés de remodelació del passeig de la Zona Franca.
 
 
 

 

El Parc Central de Vallcarca

El Parc Central de Vallcarca

Les propostes prioritzades són resultat dels acords presos pels grups en la tercera sessió oberta del procés participatiu. Consulta aquí totes les propostes plantejades al llarg del procés participatiu.
 

 

Notícies

Els nois i les noies... “Volem decidir!”

15/04/2024 - 13:29

Participació. Comencen les àgores del procés participatiu per a infants i adolescents de 8 a 17 anys de Barcelona, emmarcat en la Capital Europea de la Democràcia.

Manifesta15BCNMetropolitana2024

Entrevistem a Arnau Monterde, Oriol Estela, Lluïsa Guàrdia i Tatiana Tarrago a l'Assemblea Metropolitana Manifesta

25/03/2024 - 13:53

Inicia l'Assemblea Metropolitana Manifesta: Creant Espais Col·laboratius per a la Cultura i la Transició Ecosocial

Comença el procés participatiu del nou Pla de mobilitat urbana 2025-2030

19/03/2024 - 15:45

Mobilitat sostenible. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats específiques per abordar aspectes concrets de la mobilitat.

"Volem Decidir!", un projecte pioner per fomentar la participació infantil a Barcelona

26/02/2024 - 11:02

El projecte, que s'emmarca dins el programa de la Capitalitat Europa de la Democràcia, busca empoderar als joves perquè siguin conscients dels seus drets i deures, especialment el dret a participar i a influir en els assumptes públics.