Destacats

Taller Masriera

Futurs usos del Taller Masriera

Últims dies per fer propostes per als usos del taller Mas Riera! Amb aquest procés es vol debatre les necessitats i prioritats d’equipaments al barri de la Dreta de l’Eixample i com aquest edifici pot ajudar a cobrir-les, a més de determinar quin tractament en matèria de protecció patrimonial ha de tenir.

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Assisteix a les pròximes trobades o consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

Guanyadores Premi 8M

XXXVII Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany 2023

Finalitzada la fase de suport ciutadà es fa públic el Premi del Públic i també es dona a conèixer el resultat del Premi del Jurat. Descobreix qui va guanyar!
 

 

El Parc Central de Vallcarca

El Parc Central de Vallcarca

Les propostes prioritzades són resultat dels acords presos pels grups en la tercera sessió oberta del procés participatiu. Consulta aquí totes les propostes plantejades al llarg del procés participatiu.
 

 

Notícies

Consell de Barri a La Salut el 30 de març

28/03/2023 - 12:00

S'hi podrà participar presencialment o a distància a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

Diverses activitats commemoren a la ciutat el Dia Internacional del Poble Gitano

24/03/2023 - 12:31

Efemèride. A la plaça Comercial hi haurà punts d’informació de la cultura gitana i diversos tallers organitzats per les entitats del Consell

Imatge virtual de la nova secció de la Meridiana, al seu pas per la pl- Ferran Reyes

La transformació de Navas amb el veïnat del barri

23/03/2023 - 12:18

En el Consell de Barri d'aquest dilluns passat es va presentar la memòria de totes les actuacions escomeses en els últims quatre anys. Descarrega't el document!

Dijous 30 de març, Consell de Barri de Baró de Viver

23/03/2023 - 10:22

Participació. La sessió serà al Centre Cívic Baró de Viver (c. de Quito, 8-10) a les 18.30 amb aforament limitat. Consulta l'ordre del dia.