Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

A Barcelona, tu decideixes

Destacats

Ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona aprova inicialment el nou reglament de participació ciutadana

La norma incorpora novetats com els pressupostos participatius i les assemblees deliberatives i regula la participació telemàtica, una necessitat que la pandèmia de la covid-19 ha fet indispensable.

 

Av Madrid

Reurbanització de l’avinguda Madrid i el carrer Berlín

Definim conjuntament amb veïnats i agents de l'entorn els criteris per la transformació l’eix conformat per l’avinguda Madrid i el carrer Berlín en un espai més cívic, més amable i amb més qualitat urbana. 

Adolescents

Al febrer hi haurà retorn amb l'Alcaldessa del procés participatiu Ciutadania Adolescent

Un procés realitzar al llarg del curs 2021-22 per millorar la participació dels i les adolescents de l’educació secundària obligatòria i dels seus centres educatius.
Comunitat Decidim

Trobades Comunitat Decidim

T'agrada la plataforma de participació Decidim? La comunitat Decidim es troba per conèixer els primers resultats de la feina feta fins al moment pel Procés de Redisseny de la plataforma.

Notícies

Afectacions en els serveis d’atenció ciutadana durant el cap de setmana

28/01/2022 - 12:19

Dissabte i diumenge, 29 i 30 de gener, serveis com l’Oficina Virtual de Tràmits o el telèfon 010 no estaran operatius per raons tècniques.

La regidora respon les preguntes de la ciutadania a l'Audiència Pública telemàtica

28/01/2022 - 11:09

Participació. La regidora Rosa Alarcón va tractar els temes que generen més interès a Horta-Guinardó

Primera Audiència Pública de l’any

24/01/2022 - 14:09

Participació. Se celebra dimarts 1 de febrer a partir de les 18 h. El veïnat que ho desitgi hi podrà intervenir de forma presencial o per videoconferència.

Primera Audiència Pública de l'Eixample de 2022

27/01/2022 - 15:33

Participació. Sessió ordinària de l'Audiència Pública de l'estat del Districte el proper dijous 3 de febrer a les 18.30 h a la sala de plens de la seu del Districte (c. Aragó, 311).