Destacats

MIllorem Pl Gardunya

Millorem els Jardins del Dr. Fleming i de la Plaça de la Gardunya

Per tal de fer d'aquests espais al Raval d'uns llocs més veïnals, inclusius i diversos s'ha obert un procés de participació per a recollir les aportacions de les persones i entitats del barri. Pots aportar fins finals de setembre!

Decidim Fest 2021

Ja es poden fer propostes per al DecidimFest 2021!

DecidimFest, el festival que reflexiona sobre la democràcia i la tecnologia, torna els dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2021 amb el lema “Democràcia, tecnologia i justícia global”. 

Pla Canviem el Clima 2030

Prioritza les accions pel Pla Canviem pel Clima 2030

El procés participatiu Pla Canviem pel Clima 2030 entra en fase de priorització. Pots donar el teu suport a aquelles accions que consideris més importants o més interessants a dur a terme!

Fòrum Jove

Fòrum Jove BCN

Com a jove que vius a Barcelona, què et caldria per portar a terme el teu projecte de vida? Informa't del procés participatiu que debatrà la situació de la joventut de la ciutat i concretarà accions i solucions per a millorar-ne el futur.

Notícies

Participa en la presentació dels projectes dels eixos verds i places de Superilla Barcelona!

14/09/2021 - 10:45

Superilla Barcelona. Per al procés de participació de Superilla Barcelona es tornen a celebrar dues noves sessions els dies 21 i 22 de setembre per presentar els projectes dels nous eixos verds i places.

Grafisme de l'Audiència Pública de Sant Martí

Sant Martí convoca l'Audiència Pública en sessió telemàtica i presencial

10/09/2021 - 17:25

Participacio. La sessió tindrà lloc el dilluns 20 de setembre a la tarda, i les persones que ho desitgin podran presentar-hi les seves consideracions tant de manera telemàtica com de manera presencial

Nova audiència pública a l'Eixample dijous 16 de setembre

12/09/2021 - 09:53

Participació. Nova sessió de l'Audiència Publica de l'Eixample en format semirpresencial, el 16 de setembre

La recerca científica, una tasca participativa i comunitària

05/08/2021 - 09:22

Participació. L’Ajuntament dona suport a formats com els ‘living labs’, la metodologia de treball dels quals aposta per la recerca i la innovació participatives.