Consells de Barri

Destacats

Fòrum Jove

Fòrum Jove BCN

Les sessions del Fòrum Jove dels dies 22 i 23 d'octubre es van dedicar a escoltar la veu de persones expertes en els tres temes que el Fòrum Jove ha decidit treballar: salut mental, educació i emancipació. L'objectiu era tenir una informació real i de qualitat abans de començar a fer propostes concretes.

Tres Xemeneies

Vols millorar el teu entorn? Nous processos participatius!

En marxa diversos processos participatius per repensar, transformar i pacificar espais de la ciutat: l'espai firal de Montjuïc; el carrer Pintor Alzamora i camp de la Damm; el passseig marítim de la Mar Bella; i els edificis de les Tres Xemeneies.  

ENQUESTA D'OPINIÓ SOBRE L'ACOLLIDA DE PERSONES IMMIGRANTS I REFUGIADES A BARCELONA

Has viscut o vius un procés d'acollida a BCN?

La ciutat de Barcelona té per objectiu construir un nou pla d’acollida amb i per a les persones d’orígens diversos, nouvingudes a la ciutat; per això, considerem imprescindible incloure la visió i les propostes de persones que han nascut en altres països i que avui sou veïns i veïnes de la ciutat. Respon l'enquesta!

Eleccions Consells Escolars

Eleccions als consells educatius

El 22 comencen eleccions! Estan cridats a participar l'alumnat, els pares i les mares, els directors, el professorat i el personal d’administració i serveis (PAS) dels centres sostinguts amb fons públics de Barcelona.

Notícies

Comencen les obres del carril bici a la ronda del Guinardó, un projecte aprovat als primers pressupostos participatius

24/11/2021 - 15:16

Pressupostos participatius. El nou carril bici recorrerà la ronda del Guinardó des del carrer de Vinyals fins al carrer de Cartagena en els dos sentits de la circulació.

Sessió de retorn dels projectes de la Superilla a l'Esquerra i la Dreta de l'Eixample

18/11/2021 - 10:10

Superilla. Apunta't a les sessions de retorn sobre els projectes de nous eixos verds i places a la Nova i Antiga Esquerra de l'Eixample en el marc de la Superilla Barcelona.

Sessions participatives sobre la pacificació dels carrers Muntanya i Eterna Memòria

18/11/2021 - 10:00

Participació. La remodelació d'aquesta via principal del Camp de l'Arpa del Clot està en fase de redacció de l'avantprojecte

Noves sessions per repensar la Fira de Montjuïc

11/11/2021 - 10:06

Espai públic. Quatre debats sectorials sobre activitat econòmica, equipaments, habitatge i espai públic a l’actual recinte firal de Montjuïc.