Destacats

Taller Masriera

Futurs usos del Taller Masriera

Obert el procés participatiu per a la definició dels usos que se li donarà a l'edifici del Taller Masriera a l'Eixample de la ciutat. Informa't del procés, ves a les trobades, aporta propostes o respon l'enquesta activa!

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Assisteix a les pròximes trobades o consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

Premi 8M 2023

XXXVII Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany 2023

Finalitzada la fase de suport ciutadà es fa públic el Premi del Públic i també es dona a conèixer el resultat del Premi del Jurat.
 

 

guineueta

Reurbanització dels interiors d’illa de la Guineueta

Vine i participa en la pròxima sessió oberta en què es debatrà, a mode de diagnosi i proposta, com ha de ser la reurbanització que es farà dels interiors d’illa de la Guineueta en la seva fase 4!

 

 

Notícies

La participació en línia, una realitat consolidada

23/03/2023 - 09:44

Participació. Prenem aquest procés com a cas per explicar perquè la participació ciutadana, tant presencial com digital, ha vingut per quedar-se.

Consell de Barri a La Salut el 30 de març

21/03/2023 - 13:55

S'hi podrà participar presencialment o a distància a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

El Consell de Barri de Pedralbes se celebra el 29 de març

21/03/2023 - 11:19

El dimecres 29 de març, a partir de les 19.30 h, torna el Consell de Barri de Pedralbes al saló del Consell de la Seu del Districte de les Corts (pl. Comas, 18).

Més de cent mil persones han participat en els processos participatius del mandat

21/03/2023 - 11:06

Participació. Més de la meitat dels processos han tingut abast territorial, és a dir a escala de districte, barri o per transformacions urbanístiques localitzades.