Destacats

Eleccions Fitxer Entitats

Eleccions de Representants del Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de Barcelona al Consell de Ciutat

S’ha iniciat el procés de renovació d’aquest sector, de manera que tota entitat inscrita al Fitxer General d’Entitats té l’oportunitat de presentar la seva candidatura per formar part del Consell de Ciutat. 

Decidim Fest 2021

Totes les veus de DecidimFest 2021

Ja es coneixem els noms del #DecidimFest21, ponents que reflexionaran al voltant de la intersecció entre democràcia, tecnologia i justícia global.

Mar Bella

Millora el passeig marítim de la Mar Bella!

Procés participatiu per revisar i incorporar la perspectiva de la ciutadania a l’avantprojecte previ a l’encàrrec del projecte executiu per a la urbanització del passeig marítim de la Mar Bella, des del carrer Bac de Roda al Fòrum. 

Reglament

Reglament de Participació Ciutadana

Es convoca Audiència Pública de balanç del procés participatiu de la proposta de Nou Reglament de Participació Ciutadana. Aquesta Audiència Pública serà en format digital i tindrà lloc el proper 10 de novembre de 2021 a les 17h.

Notícies

Audiència pública a Gràcia

20/10/2021 - 10:28

L'Audiència Pública de Gràcia tindrà lloc el proper 4 de novembre a les 18 h i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

El Pla d’infància 2021-2030 incorpora la visió d’infants i experts amb l’objectiu de defensar els seus drets

18/10/2021 - 14:49

Pla d’infància. A més dels nens i nenes, en l’elaboració hi han participat més de 150 persones expertes i es tradueix en més de 70 actuacions que poden significar un salt qualitatiu per a les vides dels infants de Barcelona.

Vista panoràmica del litoral

Consell de Barri de la Barceloneta, el dimarts 26 d'octubre

20/10/2021 - 09:21

La sessió es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18.30 h. Se celebrarà al Centre Cívic Barceloneta (c. Conreria, 1)

“El Decidim s'està consolidant com un estàndard digital per a la participació ciutadana”

15/10/2021 - 15:22

Decidim. Carolina Romero és la presidenta de l’Associació Decidim. Ella ens explica la diferència entre la plataforma Decidim, l’Associació Decidim i el DecidimBCN. Traurem l'entrellat de la funció i servei de cada organisme.