Destacats

Jornada Decidim Kids

DecidimKids, un mòdul per a la participació digital dels infants

DecidimKids permet l’autorització informada dels adults perquè els seus menors a càrrec puguin participar digitalment en processos i òrgans de participació ciutadana.

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

participar

L'Experiència de participar

Cristina Bortolotti té 55 anys. Italiana d’origen, fa quinze anys que viu al barri de La Marina del districte de Sants-Montjuïc. A més, des del 2020 també hi treballa com a tècnica de salut pública. És el contacte amb les persones per a les quals treballa (els seus veïns i veïnes) el que l’ha motivat a participar en el procés de remodelació del passeig de la Zona Franca.
 
 
 

 

El Parc Central de Vallcarca

El Parc Central de Vallcarca

Les propostes prioritzades són resultat dels acords presos pels grups en la tercera sessió oberta del procés participatiu. Consulta aquí totes les propostes plantejades al llarg del procés participatiu.
 

 

Notícies

Resultats de les eleccions municipals del 2023

29/05/2023 - 09:53

Eleccions 2023. La llista encapçalada per Xavier Trias ha estat la més votada, amb el 22,42% dels vots.

Dades de participació a les eleccions municipals 2023

28/05/2023 - 14:17

Eleccions. Han votat el 60,57% de les persones cridades a les urnes.

L’EXPERIÈNCIA DE PARTICIPAR: “Ara entenc la diferència entre queixar-se i ser crítica des de la confrontació d’idees, la informació i els arguments que, a més, amplien la teva mirada”

19/05/2023 - 14:11

És el contacte amb les persones per a les quals treballa (els seus veïns i veïnes) el que l’ha motivat a participar en el procés de remodelació del passeig de la Zona Franca.

El Canòdrom omple d’activitats les grades aquesta primavera

18/05/2023 - 17:27

A partir del 22 de maig les grades del Canòdrom s’omplen a les tardes de propostes obertes, lúdiques i gratuïtes per gaudir de l’espai de manera lliure