A Barcelona, tu decideixes

Destacats

Ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona aprova inicialment el nou reglament de participació ciutadana

La norma incorpora novetats com els pressupostos participatius i les assemblees deliberatives i regula la participació telemàtica, una necessitat que la pandèmia de la covid-19 ha fet indispensable.

 

Av Madrid

Reurbanització de l’avinguda Madrid i el carrer Berlín

Definim conjuntament amb veïnats i agents de l'entorn els criteris per la transformació l’eix conformat per l’avinguda Madrid i el carrer Berlín en un espai més cívic, més amable i amb més qualitat urbana. 

Adolescents

Al febrer hi haurà retorn amb l'Alcaldessa del procés participatiu Ciutadania Adolescent

Un procés realitzar al llarg del curs 2021-22 per millorar la participació dels i les adolescents de l’educació secundària obligatòria i dels seus centres educatius.
Comunitat Decidim

Trobades Comunitat Decidim

T'agrada la plataforma de participació Decidim? La comunitat Decidim es troba per conèixer els primers resultats de la feina feta fins al moment pel Procés de Redisseny de la plataforma.

Notícies

S’aprova inicialment el nou Reglament de participació ciutadana

24/01/2022 - 16:57

Reglament de participació ciutadana. La Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció l’ha aprovat inicialment amb els vots dels grups del Govern municipal, ERC i J×Cat i l’abstenció de la resta de...

Dijous 27 de gener, Audiència Pública del Districte de Sant Andreu

20/01/2022 - 10:13

Participació. La trobada serà a les 18 h a la sala Andreu Cortinas i només es podrà seguir la sessió, o intervenir-hi, de manera telemàtica.

Convocatòria de l'Audiència Pública telemàtica

20/01/2022 - 09:11

Participació i govern. Tindrà lloc el dijous 27 de gener i es podrà seguir telemàticament

L'Audiència Pública de Ciutat Vella, en línia

19/01/2022 - 09:18

Se celebrarà el dijous 10 de febrer a les 18.30 h. La sessió serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.