Destacats

Jornada Decidim Kids

DecidimKids, un mòdul per a la participació digital dels infants

DecidimKids permet l’autorització informada dels adults perquè els seus menors a càrrec puguin participar digitalment en processos i òrgans de participació ciutadana.

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

participar

L'Experiència de participar

Cristina Bortolotti té 55 anys. Italiana d’origen, fa quinze anys que viu al barri de La Marina del districte de Sants-Montjuïc. A més, des del 2020 també hi treballa com a tècnica de salut pública. És el contacte amb les persones per a les quals treballa (els seus veïns i veïnes) el que l’ha motivat a participar en el procés de remodelació del passeig de la Zona Franca.
 
 
 

 

El Parc Central de Vallcarca

El Parc Central de Vallcarca

Les propostes prioritzades són resultat dels acords presos pels grups en la tercera sessió oberta del procés participatiu. Consulta aquí totes les propostes plantejades al llarg del procés participatiu.
 

 

Notícies

Volem decidir

Acte de cloenda del procés ” Volem Decidir” a Barcelona

21/05/2024 - 14:20

El procés participatiu "Volem Decidir" arriba al seu final amb un acte de cloenda que tindrà lloc el pròxim 30 de maig, a les 17:30 hores, al Canòdrom.

Ràdio Canòdrom vol enfortir els vincles col·lectius davant la pobresa

09/05/2024 - 11:51

«Ràdio Canòdrom» presenta el primer episodi en directe, explorant la importància de la comunitat i el suport mutu davant de l'odi digital. Amb sis veus diverses, aquest pòdcast immersiu se celebra el 24 de maig, en col·laboració de ECAS i la XRCB.

La construcció del Pacte pels drets humans avança el seu camí

03/05/2024 - 12:43

Drets humans. S'inicia la fase de diagnosi amb agents socials i econòmics de la ciutat

Comença la convocatòria 2024 de l’Actius de l’Acord

26/04/2024 - 15:59

S'inicia el termini de la convocatòria 2024 de l’Actius de l’Acord, un distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’entitats, organitzacions o projectes, que treballen activament per promoure el compromís social ciutadà.