Destacats

Jornada Decidim Kids

DecidimKids, un mòdul per a la participació digital dels infants

DecidimKids permet l’autorització informada dels adults perquè els seus menors a càrrec puguin participar digitalment en processos i òrgans de participació ciutadana.

Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Consulta els resultats de les estratègies d’intervenció recollides i treballades en les sessions del procés participatiu.

participar

L'Experiència de participar

Cristina Bortolotti té 55 anys. Italiana d’origen, fa quinze anys que viu al barri de La Marina del districte de Sants-Montjuïc. A més, des del 2020 també hi treballa com a tècnica de salut pública. És el contacte amb les persones per a les quals treballa (els seus veïns i veïnes) el que l’ha motivat a participar en el procés de remodelació del passeig de la Zona Franca.
 
 
 

 

El Parc Central de Vallcarca

El Parc Central de Vallcarca

Les propostes prioritzades són resultat dels acords presos pels grups en la tercera sessió oberta del procés participatiu. Consulta aquí totes les propostes plantejades al llarg del procés participatiu.
 

 

Notícies

"Volem Decidir!", un projecte pioner per fomentar la participació infantil a Barcelona.

22/11/2023 - 12:24

El projecte, que s'emmarca dins el programa de la Capitalitat Europa de la Democràcia, que busca empoderar els més joves.

BCNJove2030

Neix el #BCNJove2030, el nou Pla d’adolescència i joventut de Barcelona.

23/11/2023 - 13:00

Es posa en marxa el nou Pla d’adolescència i joventut 2023-2030 que té l’objectiu d’impulsar les polítiques públiques destinades a les persones d’entre 12 i 35 anys de la ciutat.

Què demanen els nens i nenes per millorar el seu benestar?

21/11/2023 - 15:18

Infància. Les idees de millora s’adrecen a l’Ajuntament, a les escoles, a les famílies, al veïnat, als mitjans de comunicació i als mateixos infants.

L’avantguarda de la democràcia digital i de les iniciatives de codi obert a Europa es troben a l'Smart City Expo World Congress

14/11/2023 - 10:04

Les portaveus de Decidim, OpenForum Europe i de l'Ajuntament de Munic discuteixen el futur de la democràcia digital a Europa en una taula rodona organitzada per la Capital Europea de la Democràcia.