Convocatòria de l'Audiència Pública

03/11/2021 - 08:55

Participació i govern. Tindrà lloc el dijous 11 de novembre i serà presencial amb possibilitat de participació telemàtica

Els òrgans de participació poden tornar a celebrar-se presencialment. En aquest cas, l'audiència pública també permetrà que qui no hi participi des de la Seu del Districte, pugui fer-ho-hi de manera telemàtica.

Aquesta és la propera convocatòria d’aquest òrgan de participació:

Audiència Pública
Dijous 11 de novembre, de 18 a 20 hores
Sessió presencial amb possibilitat de participació telemàtica

Podreu seguir l’audiència pública en streaming des del web del Districte d’Horta-Guinardó.

La sessió tindrà aquestes formes de participació:

  1. Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a través del formulari del Decidim, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona.
  2. Participant de forma presencial a la mateixa sala. Assistint en persona el dijous 11 de novembre a les 18 h a la seu del Districte (Ronda Guinardó, 49). En cas de superar l’aforament previst de la sala, se seguirà l’ordre d’arribada.
  3. Digitalment intervenint en directe a l’Audiència Pública per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar, a través d’aquest enllaç el mateix dia de la sessió.