Convocatòria de l'Audiència Pública del districte

17/01/2023 - 10:24

Participació i govern. Tindrà lloc el dijous 26 de gener i serà presencial i telemàtica

El dijous 26 de gener se celebrarà una nova sessió de l'audiència pública, que també permetrà que qui no hi participi des de la Seu del Districte, pugui deixar la pregunta escrita anticipadament a través del Decidim o hi intervingui digitalment en directe.

Aquesta és la propera convocatòria d’aquest òrgan de participació:

Audiència Pública
Dijous 26 de gener, de 18 a 20 hores
Sessió presencial i telemàtica

Podreu seguir l’audiència pública en streaming des del web del Districte d’Horta-Guinardó.

La sessió tindrà lloc de manera presencial i telemàtica, amb aquestes formes de participació:

  1. Digitalment, a través de la Sala Virtual en aquest enllaç (cliqueu aquí) el mateix dia de la sessió. Si només es vol participar com a espectador, es podrà fer a través de l’streaming de Youtube que s’emetrà en directe al web del Districte (barcelona.cat/horta-guinardo)
  2. Presencialment a la mateixa sala. Assistint en persona el dijous 26 de gener a les 18 h, a la seu del Districte (Ronda Guinardó, 49). En cas de superar l’aforament previst de la sala, se seguirà l’ordre d’arribada.

Caldrà formular en tot cas la pregunta de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a través del formulari del Decidim (cliqueu aquí), fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona.

Per a qui no hagi pogut avançar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, es deixarà a disposició dels ciutadans que estiguin presencialment a la sala, sol·licituds per escrit per a que manifestin la seva voluntat d’intervenció i poder així donar la paraula en el transcurs de l’audiència. Les sol·licituds estaran a disposició del veïnat fins a 10 minuts després d’haver començat la sessió. Després, seran retirades.

Si la persona que ha fet la petició a través del Decidim no pot assistir-hi virtual o presencialment per tal de formular la seva intervenció, aquesta no serà llegida en el transcurs de la sessió i es respondrà per correu.

La sessió comptarà amb interpretació en llengua de signes i subtitulació en l’streaming .