Audiència Pública de Gràcia

10/11/2020 - 08:53

Participació. Se celebra dimarts 10 de novembre a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

Se celebra dimarts 10 de novembre a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

Dimarts 10 de novembre segueix l’audiència en streaming a ajuntament.barcelona.cat/gracia

El fòrum ciutadà o Audiència Pública, d’àmbit de districte,  és la trobada en una data determinada dels i les responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació, presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació.

En el cas dels districtes està regulada per les normes reguladores del funcionament dels districtes i pels reglaments de cada districte.

El desenvolupament de les audiències públiques facilita el treball en grup de tots els implicats i millora les relacions entre la ciutadania, els polítics i els tècnics municipals, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i de les demandes veïnals.

Les convocatòries de les audiències públiques tenen periodicitat bimestral i se celebren en diferents espais i equipaments dels diversos barris que componen el districte, excepte en els moments actuals que s’han de celebrar de manera virtual.

#AudiènciaPúblicaGràcia