Dijous 26 de gener, Audiència Pública del Districte de Sant Andreu

18/01/2023 - 10:57

Participació. La trobada serà a les 18.30 h a la sala Andreu Cortinas i es podrà intervenir de manera presencial. La sessió tindrà aforament limitat.

La trobada serà a les 18.30 h a la sala Andreu Cortinas i es podrà intervenir de manera presencial. La sessió tindrà aforament limitat.

L’Audiència Pública és la trobada dels o de les responsables municipals amb la ciutadania perquè pugui plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal. La propera d’aquestes trobades serà el dijous 26 de gener a les 18.30 h a la sala Andreu Cortinas de la seu del Districte de Sant Andreu. La sessió serà accessible amb llenguatge de signes i subtitulació.

L’Audiència és un canal de participació ciutadana previst a l’article 31 de la Carta Municipal, a l’article 66 del Reglament de Participació Ciutadana, als articles 45 i 46 de les Normes reguladores del funcionament dels districtes i al Reglament del Districte.

Participació

La sessió es realitzarà amb les següents formes de participació:

1. De forma presencial. Aforament limitat.

2. Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència a través d’aquest enllaç, que serà llegida per la Presidenta.

3. Per intervenir en directe digitalment en el moment de la celebració de l’Audiència Pública cal sol·licitar-ho 24 hores abans de la sessió a través del Decidim, mitjançant el link que es farà arribar a través de correu electrònic a la persona interessada.

4. Si vol participar com a oient, es podrà fer a través de l’streaming que s’emetrà en directe al web del Districte: www.barcelona.cat/santandreu/ca.

Per on es pot seguir l’Audiència Pública?

L’Audiència Pública se celebra des de la Sala de Plens del Districte i serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i d’aquest enllaç.

 

Adjunts