Targeta Barcelona Solidària

La targeta Barcelona Solidària és una targeta moneder creada per l’Ajuntament de Barcelona per unificar el pagament d’alguns ajuts econòmics que atorguen els serveis socials municipals. A més, aquesta targeta inclou avantatges i ofertes en establiments i serveis de la ciutat.

Es poden adquirir productes per cobrir les necessitats bàsiques associades al tipus d’ajut econòmic atorgat. La targeta funciona:

  • Als establiments amb datàfon que venen els productes de necessitat bàsica.
  • També es poden fer pagaments de rebuts de subministraments o pagaments oficials a través del web www.caixabank.cat sempre que al rebut hi consti el codi CPR.
  • Igualment, es poden fer compres en línia. La targeta no porta PIN. És indispensable que la persona titular de la targeta tingui instal·lada l’App CaixabankNOW per poder validar qualsevol pagament que realitzi per internet.

La targeta Barcelona Solidària és recarregable i s’ha de guardar fins a la data de la seva caducitat. No es poden treure diners en efectiu, ni fer transferències ni apostes. L’Ajuntament de Barcelona podrà comprovar en qualsevol moment, i pels mitjans que consideri oportuns, que la targeta es fa servir per a la finalitat indicada.

Per a més informació, consulteu el díptic explicatiu.