Esteu aquí

Mira com es va viure l’Espai Làbora 2023!

Mira com es va viure l’Espai Làbora 2023!

24/10/2023 - 08:15

Làbora. El passat 12 de juny es va celebrar al Centre Cultural El Born la VIII Jornada de Networking Espai Làbora.

Polítiques, tècniques i usuàries del Làbora expliquen en un vídeo de 5 minuts els punts més singulars d’aquest programa d’inserció laboral.

El passat 12 de juny es va celebrar al Centre Cultural El Born la VIII Jornada de Networking Espai Làbora, una jornada que se celebra un cop l’any a la ciutat i que aplega als agents que el promouen; el personal tècnic que hi treballa; les empreses que ocupen; i les participants que opten i hi troben feina. Una càpsula de vídeo de 5 minuts recull el testimoni de totes les persones implicades, destacant els punts més importants i particulars d’aquest programa d’inserció laboral.

El programa Làbora destaca pel model compartit de governança amb el que funciona, per la coordinació amb els centres de serveis socials de Barcelona i per la complicitat de les empreses, que fa que, tot plegat, afavoreixi l’ocupació de persones en situació vulnerable.

Malgrat el bon context econòmic actual, durant la jornada es va destacar que encara continuen havent-hi reptes econòmics i socials a superar i es va posar el focus en treballar futures intervencions i configurar la nova estratègia del projecte.

Al programa Làbora s’hi atenen en l’actualitat 6.000 persones, s’hi relacionen centenars d’empreses i més de 20 entitats dinamitzen els processos d’inserció i formació.

Al vídeo podreu veure també el testimoni de diferents persones que han participat en el programa Làbora, com han viscut l’acompanyament de Làbora i en molts casos, com la seva situació professional ha millorat gràcies al programa.

Més informació