Treball d'estiu i vacances anuals: Tot el que has de saber sobre els teus drets i deures

09/06/2022 - 15:05

Feina. Activitat virtual on es treballarà tots els dubtes, a nivell de drets i deures laborals, per quan s’apropa l’estiu.

Orientadores de l’Assessoria laboral infoJOVE i de l’Oficina Jove de Treball t’ofereixen una activitat conjunta en què resoldran dubtes freqüents quan s’apropa l’estiu, a nivell de drets i deures laborals.

A través d’una ponència i casos pràctics, durant la sessió, respondran preguntes vinculades a les vacances, la tipología de contractes que s’apliquen i la jornada laboral com, per exemple:

  • Com calculo els dies de vacances que em pertoquen? I si he estat en ERTO?
  • Em poden pagar les vacances o les he de gaudir?
  • Què passa si tinc una baixa abans de les vacances?
  • Amb la reforma laboral, quin contracte m’hauran de fer si treballo durant els mesos d’estiu?
  • Tinc dret a fer jornada intensiva? De quantes hores i amb quins temps de descans?

Tot això i molt més, dimecres 22 de juny, d’11 a 12.30 h.

La trobada es realitzarà de manera virtual mitjançant la plataforma Zoom. Per participar-hi, només has de realitzar la inscripció prèvia.

 

On adreçar-te si tens dubtes d’àmbit laboral

Els serveis infoJOVE de Barcelona atenen les teves consultes, incloses les d’àmbit laboral i d’emprenedoria, des dels 12 Punts infoJOVE presents a tota la ciutat.

Si ets estudiant de Secundària, a més, els pots trobar de ben segur al teu Institut. Comprova si disposes d’aquest servei al teu centre.

A banda, si escau, els serveis infoJOVE poden derivar-te a especialistes, com són les expertes de l’Assessoria laboral per a joves, un espai proper on resoldre dubtes sobre recerca de feina i reorientació professional, i sobre els teus drets i deures com a treballador/a.