Saps que ja tenim les resolucions del Bo Lloguer Jove?

04/10/2022 - 09:10

Habitatge. Ja tenim les resolucions del Bo Lloguer Jove. Ara, si hem tingut sort i ens l'han concedit, hem de continuar justificant rebuts de lloguer. Aquells que no han tingut sort, poden sol·licitar la Subvenció per al pagament del lloguer.

Doncs sí! Fa uns dies que l’Agència de l’Habitatge va començar a enviar missatges SMS informatius donant a conèixer el resultat de les sol·licituds del Bo Lloguer Jove que es van tramitar el juny passat.

Podreu consultar les resolucions favorables en aquest enllaç.

Totes les persones amb resolució favorable, rebreu de manera retroactiva 250 € per rebut justificat en el moment de presentar la sol·licitud. Per continuar cobrant l’ajuda fins a desembre de 2023 (recordeu que el Bo Lloguer Jove subvenciona tots els rebuts de lloguer que es paguin el 2022 i el 2023), haureu de justificar cada rebut a mesura que pagueu les diferents mensualitats.

En relació amb la justificació de rebuts, us aconsellem que ara justifiqueu els acumulats d’ençà que vau presentar la sol·licitud i que, després, aneu presentant-los periòdicament a mesura que aneu pagant el lloguer.

El termini màxim per presentar rebuts són sis mesos des del darrer mes de cada anualitat atorgada.

Ho podeu fer, pujant un arxiu per document a través del web de tràmits Gencat.cat; mitjançant la vostra Àrea privada o a través de Petició genèrica.

Si la resolució no ha estat favorable, recordeu que fins al 7 d’octubre a les 15 hores teniu una altra oportunitat per demanar un ajut al lloguer a través de la Subvenció per al pagament del lloguer per a joves. No obstant, a mitjans d’octubre tindreu les resolucions denegatòries publicades a l’enllaç indicat més amunt.

Si teniu dubtes respecte a la justificació de rebuts de lloguer o respecte a la nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones joves, podeu contactar amb qualsevol Punt infoJOVE de la ciutat.