Al setembre, els equipaments i serveis juvenils t'esperen amb noves propostes!

Joves. Els i les professionals dels equipaments i serveis juvenils tornen a estar a la teva disposició a partir de l'1 de setembre, amb forces renovades, una mica més bronzejats/ades i amb noves activitats.

Després d’amenitzar-te l’agost amb tot un reguitzell de masterclasses de danses urbanes, donem la benvinguda al setembre amb un darrer taller per a joves amb “flow”.

El nou repte és seguir el ritme en una masterclass de K-Pop que tindrà lloc el dia 2 a les pistes poliesportives del Parc Joan Miró de l’Eixample. Et veus amb cor d’apuntar-t’hi?

Amb aquesta recàrrega de bona energia, tornen també els equipaments i serveis juvenils de Barcelona!

Així, a ple rendiment, trobaràs:

  • Els Espais Joves i els serveis de dinamització juvenil, que t’encoratgen a participar en les seves activitats en línia i presencials, amb totes les mesures de seguretat. Alerta: les inscripcions als seus tallers ja estan obertes o ho faran en breu! Consulta els seus canals per a més informació.
  • Les 9 sales d’estudi de Barcelona, que ja han reobert entre setmana, de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h. Dues de les sales també estan obertes els caps de setmana. Aprofita-les!
  • L’Aquí t’escoltem. Tens un mal dia i vols parlar amb algú? Estàs desbordat/ada per problemes amb els estudis o la família? Fet/a un embolic ? Necessites un canvi i no saps per on començar? Et preocupa el sexe, l’amor, la parella…? Aquest servei d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys t’atendrà amb cita prèvia, mitjançant els seus canals habituals.
  • El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), que presenten, al setembre, dues formacions per a associacions i col·lectius de joves: “Aprenent a dir les coses difícils” i “Naveguem entre fulls de càlcul: aprenem a millorar la gestió econòmica de l’entitat!”.

Recorda: en fer ús dels serveis per a joves és obligatori l’ús de mascareta i respectar les precaucions de seguretat establertes i indicades a la senyalització.