Joves de Barcelona amb la lluita feminista

01/03/2024 - 11:22

Joves. Al març, suma't a les jornades, tallers i exposicions per commemorar el Dia Internacional de les Dones!

Uneix-te a la lluita feminista i conmemora el Dia Internacional de les Dones a les activitats i exposicions de Joves de Barcelona:

“Fem xarxa feminista! Jornada d’activitats per reivindicar el dia de la dona”

  • Joves de Sants-Montjuïc. 1 de març, de 17.30 a 21h . Inclou una sessió de DJ, tallers sobre sexualitat, pancartes, d’estampació de tote bags i samarretes… Finalitzarà amb la lectura d’un manifest i un berenar.

“La lluita per l’oportunitat de viure”

  • Centre d’Informació i Assessorament. De l’1 al 14 de març, en l’horari del Punt. Exposició que reconstrueix episodis de la vida de dones durant la Segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia.

“Tastet d’autodefensa física i cura emocional (no mixt) amb el PIAD”

  • Joves de Ciutat Vella. 4 de març, de 18 a 19h. Espai on s’identificarà les diferents violències i estratègies d’autodefensa bàsiques, i es treballarà l’empoderament personal i col·lectiu. Contacta amb el Punt per reservar plaça.

“Trobar temps dins del temps. Per què les dones volem la reforma horària?”

  • Joves de l’Eixample. Del 4 al 15 de març, en l’horari de l’equipament. Exposició divulgativa que introdueix la mirada feminista a les transformacions que proposa la reforma horària.

“Dones referents de Nou Barris”

  • Joves de Nou Barris. Del 5 de març al 16 d’abril, en l’horari de l’equipament. Exposició en què es projectarà entrevistes fetes per joves a dones del seu entorn, acompanyada d’una activitat sobre l’origen del 8M, i una trobada entre gitanes i paies.

“Viu en realitat virtual les violències masclistes”

  • Joves de Sants-Montjuïc. 6 i 7 de març, de 18 a 19.30h. Taller vivencial en que es podrà prendre consciència de les diferents escales de violències masclistes en entorns del dia a dia. Contacta amb el Punt per reservar plaça.

“7M Mostra Internacional de Curts de Dones”

  • Joves de les Corts. 7 de març, de 19 a 20h. Amb els títols “Espace”,”F(r)icciones entre el trabajo y la vida”, “Manifestos fílmics feministes” i “De un cuerpo a esta parte”.

“Taller d’autodefensa feminista”

  • Joves de l’Eixample. 7 i 14 de març, de 18 a 20h. Activitat intergeneracional oberta a dones heterosexuals, lesbianes, trans… de 12 a +99 anys. Contacta amb el Punt per reservar plaça.

Les activitats de Joves de Barcelona se sumen, en el context del 8 de març, als tallers proposats per l’Aquí t’escoltem, sobre els mites de l’amor romàntic, les relacions sexoafectives, la pressió estètica i com afecta a la salut mental…

Descobreix també totes les activitats que han preparat els Espais Joves i altres equipaments de la ciutat!