Prepara't i troba la feina que busques!

07/04/2022 - 12:12

Feina. Consulta les noves activitats trimestrals que els serveis infoJOVE programen en el marc del Club de la feina, adreçat a joves de 16 a 35 anys.

Trimestralment, en el marc del Club de la feina per a joves de 16 a 35 anys, els serveis infoJOVE de Barcelona desenvolupen una programació de càpsules informatives dissenyades segons les necessitats dels i les joves dels Districtes, amb l’objectiu de poder donar resposta al nou paradigma laboral.

Les activitats compten amb la col·laboració de Referents d’Ocupació Juvenil de Barcelona Activa, l’Oficina Jove de Treball de la Generalitat de Catalunya, i entitats especialitzades de districte i de ciutat.

En aquesta ocasió, les propostes del Club de la feina inclouen activitats on practicar l’entrevista de feina amb simulacions o “role playing”, tallers per treure profit del mòbil i de plataformes com LinkedIn en la cerca de feina, sessions per trobar ofertes a sectors específics com el món del lleure o dels esports, trobades per a joves amb discapacitat que volen accedir al món laboral…

No trobes allò que busques?

Els serveis infoJOVE de Barcelona atenen les teves consultes, incloses les d’àmbit laboral i d’emprenedoria, des dels 12 Punts infoJOVE presents a tota la ciutat.

Si ets estudiant de Secundària, a més, els pots trobar de ben segur al teu Institut. Comprova si disposes d’aquest servei al teu centre.

A banda, si escau, els serveis infoJOVE poden donen derivar-te a especialistes, com són les expertes de l’Assessoria laboral per a joves, un espai proper on resoldre dubtes sobre recerca de feina i reorientació professional, i sobre els teus drets i deures com a treballador/a.