S’obre la convocatòria de la beca Equitat fins al 31 d’octubre

15/09/2022 - 11:18

Formació. A més, fins al 3 d'octubre, les persones que ja heu demanat la beca general del Ministeri, podreu fer les modificacions pertinents o al·legacions, si se us ha denegat.

No us descuideu si voleu sol·licitar la beca Equitat per a estudis universitaris: el 15 de setembre s’obre el seu període de sol·licituds i es mantindrà obert fins al 31 d’octubre a les 14 h.

Com a novetats d’enguany:

  • No cal haver demanat la beca general del Ministeri per poder optar a la d’Equitat, gestionada per l’AGAUR i adreçada a persones que curseu estudis universitaris oficials de grau o de màster habilitant en una de les universitats públiques de Catalunya, a la UOC o a un dels 3 centres adscrits que hi participen:
    – Institut Nacional d’Educació Física (INEFC), centre adscrit a la Universitat de Barcelona.
    – Institut Nacional d’Educació Física (INEFC), centre adscrit a la Universitat de Lleida.
    – Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), centre adscrit a la Universitat de Barcelona.
  • L’Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) s’inclou dins de la sol·licitud de la beca. Aquest procediment consisteix en l’obtenció d’una acreditació de caràcter econòmic per tal de poder realitzar la matrícula en la universitat (preu públic dels crèdits matriculats per primera vegada) amb la condició de becari o becària condicional. Aquesta acreditació s’adreça als estudiants que vulguin sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació i Formació Professional per al curs acadèmic 2022-2023.

I, alerta! El 12 de maig es va tancar la convocatòria de sol·licituds de la ​Beca General del Ministeri per a estudis Postobligatoris Universitaris i No Universitaris.

  • L’heu sol·licitat i se us ha concedit? Recordeu que, ara, del 15 de setembre al 3 d’octubre, podeu modificar les vostres dades acadèmiques, el compte bancari i la que serà la vostra residència durant el curs.
  • Si, en canvi, se us ha denegat la beca, no deixeu de presentar una al·legació i, si se us aprova, tingueu en compte de fer aquestes modificacions.

Tens dubtes sobre les beques per a estudis postobligatoris?

Adreça’t als serveis infoJOVE de Barcelona, on t’informaran sobre les convocatòries a les que pots accedir i els tràmits que impliquen. A més, els podràs consultar què fer si t’has quedat sense plaça, si vols reorientar el teu itinerari acadèmic…

Els trobaràs als seus 104 punts d’atenció, incloent: