Biblioteques

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Barcelona disposa d’una xarxa de biblioteques públiques que possibilita l’accés lliure de tota la ciutadania a la informació i el coneixement. Ben a prop de casa trobareu una biblioteca on podeu anar a llegir el diari, compartir un llibre amb els grups de lectura o emportar-vos-el a casa per gaudir-lo. Les biblioteques són un bon espai on les persones grans poden coincidir amb les amistats, endur-se materials en préstec, llegir la premsa o revistes, participar en les activitats, acompanyar els nets, etcètera, tot aprofitant que disposen de temps lliure per veure pel·lícules, llegir, escoltar música, aprendre a navegar per internet, fer realitat somnis o informar-se de qüestions que els interessin. La biblioteca és el vehicle ideal perquè les persones grans es relacionin amb altres i parlin. Aquesta és una de les funcions socials que té la biblioteca.

A més, podreu connectar-vos a internet a les sales d’ordinadors i participar en les moltes activitats culturals i de lleure que s’organitzen.  Consulteu quina és la biblioteca pública que teniu més a prop i tot el que us ofereix al web de la xarxa de biblioteques de la ciutat.