Qui som

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Benvinguts i benvingudes al web de la Gent Gran de Barcelona. A través d'aquest portal, l' Àrea de Drets Socials vol donar a conèixer tots els programes i serveis municipals adreçats a les persones grans així com posar al vostre abast tota aquella informació que us sigui útil per viure la vellesa d'una manera més autònoma, activa i digna. 

En aquest web també podeu conéixer amb més profunditat l' Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment, un document que recull un seguit d'accions amb l'objectiu d'anticipar-se al procés de canvi demogràfic i d'envelliment de la població i la Mesura de govern per a la Promoció de les Persones Grans 2017 - 2021, un document que serveix de full de ruta per adreçar les polítiques públiques a promoure el desenvolupament de les persones grans com a ciutadans de ple dret i la seva participació activa en la vida de la ciutat i dels barris.

Per últim, convidar-vos que visiteu el web per estar al dia sobre notícies, propostes i documentació sobre les persones grans.

Esperem que la visita us resulti útil!