Programació trimestral del Pla Comunitari Sagrada Família

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

30/01/2023 - 12:43

Cultura i lleure. Activitats de salut, de cura a les persones, exclusives per a gent gran, tallers ambientals i de sostenibilitat, formacions per a persones migrades i molt més.

Activitats de salut, de cura a les persones, exclusives per a gent gran, tallers ambientals i de sostenibilitat, formacions per a persones migrades i molt més.

Des del Pla Comunitari Sagrada Família s’elabora el programa trimestral que recull moltes de les activitats, accions, projectes i serveis que es desenvolupen al barri i al seu voltant. L’objectiu del programa és donar a conèixer tant les accions com les mateixes entitats, serveis i equipaments que les organitzen, així com facilitar la comunicació, la recomanació, l’acompanyament i la prescripció social d’aquestes activitats.

Els veïns i veïnes podran gaudir d’activitats de salut, de cura a les persones, exclusives per a gent gran, tallers ambientals i de sostenibilitat i formacions per a persones migrades, entre altres. També s’ofereixen serveis continuats com l’Escola de Salut de la Gent Gran o la Nevera Solidària de l’Espai 210.

La majoria d’activitats són gratuïtes. Algunes requereixen d’inscripció prèvia. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.