Joves estudiants fomenten la inclusió digital entre la gent gran

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

19/04/2023 - 14:30

Cooperació intergeneracional. El projecte "MOBILitzem els avis" del col·legi Sagrat Cor Sarrià organitza tallers on l'alumnat dels cicles formatius ajuda a les persones grans a fer servir el mòbil o a crear perfils a la xarxa social Instagram.

El projecte "MOBILitzem els avis" és una iniciativa del col·legi Sagrat Cor Sarrià, que organitza tallers on l'alumnat dels cicles formatius ajuda a les persones grans a fer servir el mòbil o a crear perfils a la xarxa social Instagram.

Enguany s’han fet activitats amb diversos casals i residències de gent gran, com ara la Llar Mare de Déu de Gràcia, la Llar Mossèn Lluís Vidal i la Casa de Família.

Arran de l’èxit d’aquests tallers, l’alumnat ha organitzat un altre emmarcat en la diada de Sant Jordi, en el qual les persones usuàries dels casals han creat les seves pròpies felicitacions tot utilitzant eines digitals.

“MOBILitzem els avis” és ’un projecte APS (Aprenentatge Servei), que combina processos d’aprenentatge amb serveis a la comunitat. Té un doble objectiu: apropar la tecnologia a les persones grans i enriquir el jovent a través de la cooperació intergeneracional.