Activitats de tardor per a la gent gran de l'Eixample

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

08/09/2023 - 12:42

Gent gran. Els Espais de Gent Gran de l'Eixample inicien la nova programació de tardor amb una àmplia proposta de tallers i activitats puntuals.

Els Espais de Gent Gran de l'Eixample inicien la nova programació de tardor amb una àmplia proposta de tallers, que començaran el proper 2 d’octubre. Cursos d’idiomes, noves tecnologies, salut i benestar o activitats físiques i creatives per gaudir durant els mesos d'octubre a desembre.

Les inscripcions es podran fer en línia o de manera telefònica trucant als telèfons habilitats per a les inscripcions a cada espai de gent gran.

La majoria d’equipaments obren el període d’inscripció a partir de la setmana del 12 de setembre mentre que altres comencen la setmana del 18 de setembre. La programació detallada i les dates concretes de cada centre les podeu consultar al web dels Espais de Gent Gran de l’Eixample.

A més de la programació trimestral, els set equipaments de Gent Gran de l’Eixample també han preparat la programació d’activitats puntuals amb propostes esportives, lúdiques, culturals o relacionades amb la salut que es duen a terme en dies concrets.

Més informació