Arriba la VIII Setmana de la Gent Gran a Sant Andreu

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

11/10/2022 - 13:39

Entitats, equipaments, serveis i membres de la Taula Radars de Sant Andreu de Palomar organitzen activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania durant la setmana del 17 al 22 d’octubre.

Entitats, equipaments, serveis i membres de la Taula Radars de Sant Andreu de Palomar organitzen activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania durant la setmana del 17 al 22 d’octubre.

Un any més, entitats, equipaments, serveis i membres de la Taula Radars de Sant Andreu de Palomar han treballat conjuntament per fer possible Ia VIII Setmana de la Gent Gran al barri. Aquest any inclou una dotzena d’activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania que tindran lloc al llarg de la setmana del 17 al 22 d’octubre. Una oferta variada amb la qual es podran compartir estones amb els veïns i veïnes, alguns de coneguts i d’altres per descobrir.

La Setmana de la Gent Gran se celebra al barri cada octubre per celebrar i reivindicar l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans. És un dia per recordar que més del 21% de la població de Barcelona té 65 anys o més i que com a societat tenim la responsabilitat de vetllar pel benestar de totes les persones durant totes les etapes de la vida. És un dia per recordar que les persones grans no són una part de la població homogènia que habita al marge de la resta de la societat, sinó que hi ha tantes formes de viure la vellesa com persones que hi habiten. I sobretot, és un dia per no oblidar que tot això només es construeix amb la seva mirada al centre i prioritzant-ne la participació activa.

La Setmana de la Gent Gran de Sant Andreu també busca generar espais de trobada per crear nous vincles entre veïns i veïnes, i vincular-los als recursos del territori. I tot amb el valor afegit d’haver-se impulsat de manera comunitària.

Felicitats a tots els membres de la Taula per aquesta vuitena edició que, de ben segur, serà un èxit!

Recorda que, si vols implicar-te en un projecte amb i per a les persones grans del teu barri, només cal que contactis amb el projecte d’acció comunitària Radars trucant al 932 915 884 o escrivint un correu electrònic a radarsgentgran@bcn.cat, i t’explicarem com fer-ho. La participació de la ciutadania és fonamental per fer de Barcelona una ciutat sensible i respectuosa amb les persones grans.