Compareixença del Consell Assessor al Parlament

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

22/12/2023 - 12:04

El Consell Assessor de la Gent Gran va comparèixer a la comissió del Parlament de Catalunya sobre la proposició de llei de la gent gran.

El 29 de novembre de 2023 el Consell va comparèixer al Parlament de Catalunya, a la ponència de la Proposició de llei de la gent gran dins la Comissió de Drets Socials, presentant les aportacions que va treballar el Consell.

El Consell considera molt important aquesta llei i esperem que es tramiti amb la màxima urgència i que entri en vigor amb la màxima celeritat i amb la deguda assignació pressupostària.

En la mateixa sessió van comparèixer el Consell de la Gent Gran de Catalunya, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Gironès.

Us animem a consultar les aportacions del CAGG en el document adjunt, i a veure el vídeo per conèixer també les aportacions dels altres consells.