Plenari del Consell Assessor de la Gent Gran

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

24/04/2024 - 14:41

Gent gran. El passat 20 de març es va celebrar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el Plenari del Consell Assessor de la Gent Gran, en el qual es va renovar la Comissió Permanent i es va reelegir el Vicepresident Associatiu.

El passat 20 de març es va celebrar el Plenari del Consell Assessor de la Gent Gran al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Va ser presidit pel regidor d’Educació, Persones Grans, Pla de Barris i Participació, Lluís Rabell, que es reincorporava a les seves tasques després d’una baixa mèdica.

El regidor va parlar de les prioritats del mandat en l’àmbit de les persones grans i després es va explicar el nou organigrama municipal, en el qual el CAGG ha passat a dependre de la Direcció de Serveis d’Infància, Joventut i Persones Grans (Àrea de Cultura, Educació, Esports i Cicles de Vida), en concret del Departament de Promoció de les Persones Grans. Seguidament, l’Agència de Desenvolupament Urbanístic Barcelona Regional va presentar l’estudi Barcelona, una ciutat per fer-se gran. Experiències des de l’espai públic, que va dur a terme amb la participació del CAGG. També hi va haver un espai per explicar les activitats del Consell i les línies de treball de la Direcció de Serveis d’Envelliment i de la Direcció de Serveis de Salut i Cures.

Finalment es van proclamar els resultats del procés de renovació de la Comissió Permanent i de la vicepresidència associativa, càrrec pel qual va ser reelegit Juan Martínez.