Un cicle d’activitats per acostar la cultura a les llars de la gent gran

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

03/05/2021 - 14:16

Gent gran. La iniciativa “Els museus et visiten” s’adreça a persones grans que viuen soles.

La iniciativa virtual “Els museus et visiten” s’adreça a persones grans que viuen soles i que són usuàries del servei Vincles BCN, i es fa extensible a les usuàries dels casals de gent gran de la ciutat. Les activitats, a més d’acostar la cultura a les llars de la gent gran, són també una eina per millorar l’estat emocional de les persones grans, a qui la pandèmia de la covid-19 ha generat un gran impacte psicosocial.

El cicle d’activitats “Els museus et visiten” permet que la gent gran pugui visitar virtualment i des de casa les diferents sales del Museu Nacional d’Art de Catalunya, exposicions de la Fundació Miró o les col·leccions del Museu de Ciències Naturals.

Per a les persones usuàries del servei Vincles BCN, les sessions seran els dimecres, fins al 9 de juny, a les 11.00 hores.

Quant als casals de gent gran, l’activitat començarà als equipaments del districte de Gràcia i tindrà lloc els dijous, fins al 10 de juny, a les 11.00 hores. Es preveu ampliar el cicle a més casals de gent gran de la ciutat.

Per participar-hi, l’únic requisit és disposar d’un dispositiu electrònic i connexió a internet a casa.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa conjuntament amb la Taula de Museus i Accessibilitat, formada per una vintena de museus i equipaments culturals.