Esteu aquí

Primer acte de reconeixement d’empreses del Làbora, el 21 de març

Primer acte de reconeixement d’empreses del Làbora, el 21 de març

27/02/2024 - 12:11

Làbora. La jornada, exclusiva per a empreses, tindrà lloc el 21 de març.

El 2024 dona un nou impuls a aquest programa d’inserció laboral i desdobla la seva jornada de networking en dues: una per a només empreses i una segona per a empreses i persones participants.

El programa Làbora inaugura el 2024 amb una jornada exclusiva per a empreses. Aquesta tindrà lloc el pròxim 21 de març, pel matí de 12 a 14 hores, a l’Hotel Princess.

El matí es construirà amb una benvinguda institucional; una xerrada inspiradora sobre el rol social de les empreses del futur per activar noves maneres de relació i incrementar noves oportunitats laborals per a les persones que estan en el programa, a càrrec de l’experta en lideratge Mercè Brey; un diàleg entre empreses aprofundint en les principals idees de la xerrada;  i un networking final amb pica pica inclòs on les empreses es podran trobar i compartir experiències i consells de forma informal. Aquest espai de treball final s’ubicarà en dues temàtiques: per una banda, la fidelització del talent i per l’altra, sobre el compromís social a l’empresa.

La importància d’una trobada entre empreses al Làbora

Amb aquest acte, es persegueix dotar de significat el segell Làbora que s’atorga a les empreses que hi participen; proporcionar contingut de valor a les empreses i  per sobre de tot, generar un espai de treball en xarxa entre les organitzacions que els pugui ser útil i inspirador en el marc del Làbora.

Les empreses convidades, 83 en total, estaran acompanyades durant la jornada per les entitats que gestionen la governança del programa, les entitats que lideren la prospecció d’empreses i les seves professionals i les tècniques del Làbora.

Més informació