Convocatòria oberta per a la 2a edició del Concurs de Microrelats de Radars

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

15/02/2024 - 16:43

Radars. Els textos, de fins a 300 paraules, es poden presentar fins al 19 de març. La temàtica és lliure, però ha de girar al voltant de la vellesa, entesa com una etapa de la vida diversa i rica.

Els textos, de fins a 300 paraules, es poden presentar fins al 19 de març. La temàtica és lliure, però ha de girar al voltant de la vellesa, entesa com una etapa de la vida diversa i rica.

Després de l’èxit de l’any passat, i ara que es torna a aproximar la diada de Sant Jordi, el Concurs de Microrelats Radars inicia la seva edició amb l’objectiu de continuar generant un espai on qui ho vulgui pugui expressar les seves idees, vivències i sensacions sobre el concepte de la vellesa, defugint de clixés i entenent-la com una etapa vital diversa i heterogènia.

Tota persona major de 18 anys pot presentar el seu relat, d’una extensió màxima de 300 paraules, fins al 19 de març, seguint les indicacions de les bases.

Enguany el jurat es compondrà de les següents persones:

  • Anna Freixas, doctora en psicologia, professora i escriptora.
  • Jordi Bordes, crític teatral a la plataforma Recomana.cat.
  • Sílvia Bel, actriu de teatre, cinema i televisió.

Es seleccionaran 20 relats finalistes que es donaran a conèixer a finals d’abril. D’aquests, se’n destacaran 3 de guanyadors que es revelaran en un acte de reconeixement que tindrà lloc durant el mes de maig, i que serà obert a les persones participants (fins a completar aforament). Els 20 textos finalistes seran publicats en un llibret que s’entregarà durant l’acte, i la resta de relats es publicaran en un recull digital.

Radars és un projecte comunitari impulsat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.

Més informació