Jornada 'Mai soles. Cultura i gent gran en situació d'aïllament o dependència'

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

17/11/2021 - 14:41

Persones grans. El dilluns 22 de novembre se celebra la Jornada d'Accessibilitat i Diversitat Apropa Cultura 2021, adreçada a professionals del sector social i cultural.

El proper dilluns 22 de novembre tindrà lloc la Jornada d’Accessibilitat i Diversitat Apropa Cultura 2021. Enguany girarà al voltant de les persones grans en situació d’aïllament o dependència i els museus, aprofundint en com la cultura i els museus poden acompanyar i ajudar en una realitat que ha esdevingut un problema de salut pública, la soledat.

La jornada comptarà amb la filòsofa Begoña Román, qui reflexionarà des de l’ètica sobre la gent gran i el plaer, així com amb la investigadora i professora de psicologia Montserrat Celdrán amb qui aprendrem els principals factors de risc que ens trobem les persones en fer-nos grans. .

Els objectius de la jornada d’Accessibilitat #MaiSoles 2021/22 són els següents:

- Aproximar-nos en profunditat a les persones grans en situació d’aïllament.
- Aprendre de l’experiència de projectes artístics vinculats a la gent gran.
- Crear vincles sostenibles entre l’àmbit social i cultural.
 -Facilitar un espai de trobada, empatia i acció.

Aquesta jornada està adreçada a professionals d’equipaments culturals, d’entitats socials i de la salut.

Assistència i inscripcions: La jornada tindrà lloc al Museu Picasso, el dilluns 22 de novembre de 9.15 a 14.00 h. L’assistència a la jornada podrà ser presencial o en streaming a través del canal de Youtube de l’Apropa Cultura, on serà subtitulada en directe.