Jornada Espai Làbora

La Jornada Espai Làbora és una Jornada Anual de Networking entre empreses i persones candidates participants del Programa Làbora, amb l’objectiu d’afavorir la ocupabilitat dels col·lectius més vulnerables de la ciutat.

Espai de networking - Qui hi pot participar

En el decurs de la jornada s’organitza un espai de networking, on una setantena d’empreses s’entrevisten amb més de quatre-centes persones candidates que participen en el Programa, amb l’objectiu de cobrir processos de selecció de personal o formar part de les seves borses de treball. Un espai dissenyat en un format d’entrevistes individuals, i seguint criteris d’ocupació per competències, amb l’objectiu d’assolir el nombre més gran d’insercions possibles i contribuir a millorar l’ocupabilitat dels i les participants.

Lliurament Segell Làbora

La jornada comprèn l’acte institucional, en el qual es lliura el distintiu Segell Làbora a totes les organitzacions col·laboradores, com a reconeixement a la seva participació i compromís amb la contractació dels col·lectius en situació de vulnerabilitat de la ciutat.

Memòries Espai Làbora

Programa de cooperació publicosocial impulsat per:

  • logo ayuntament
  • logo ecas
  • logo feicat
  • logo creu roja