L'habitatge centra tres noves trobades virtuals emmarcades en la "La joventut connectada"

15/03/2021 - 13:12

Habitatge. El 24 de març i els dies 14 i 28 d'abril, l'Assessoria d'Habitatge compartit organitza noves activitats entorn les despeses en el contracte de lloguer i la liquidació de l'ITP, l'accés a habitatges públics i els ajuts per pagar el lloguer.

El servei de l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut, s’ha sumat activament a les activitats “La joventut connectada” des del passat mes de juny del 2020.

Properament, torna a fer-hi acte de presència (virtual) amb tres propostes que podràs seguir en obert des de casa a través del Twitter de Joventut i del Youtube dels serveis infoJOVE de Barcelona.

Recorda que, si tens dubtes sobre els temes tractats a les sessions, podràs interactuar en directe amb els i les ponents, escrivint al xat. Rebràs la resposta en directe quan es faci la cloenda de l’activitat o, posteriorment, si et cal una atenció més perllongada.

Ja pots subscriure’t als canals i configurar recordatoris per no perdre’t les següents trobades:

Dimecres 24 de març, a les 17.30 h
Les despeses en el contracte de lloguer. Com liquidem l’Impost sobre Transmissions Patrimonials (ITP)? [▷]

  • Tens un contracte de lloguer i no saps què és l’ITP o quin tràmit et permet fer-ne la seva liquidació? Molts i moltes joves, sovint, no tenim en compte aquest tràmit que, de no fer-se, pot comportar-nos sancions administratives i retencions de fiances per part de la persona propietària… Informa-te’n en aquesta sessió!

Dimecres 14 d’abril, a les 17.30 h
Com accedir a un habitatge públic [▷]

  • Entrevista en la qual es clarificaran conceptes clau vinculats a l’accés a l’habitatge públic i es farà una simulació d’inscripció a través de la seu electrònic del Registre de Sol·licitants d’HPO.

Dimecres 28 d’abril, a les 12 h
Ajuts al pagament del lloguer [▷]

  • Activitat en la qual es revisarà, de manera entenedora, el calendari de convocatòries, els requisits i la documentació que cal aportar per poder beneficiar-se dels ajuts existents per al pagament del lloguer.
  • Amb la participació de Maite Domínguez Fabregat, directora de l’Oficina d’Habitatge de Sants-Montjuïc.