La recollida selectiva es reimplanta a l’eix de Consell de Cent

Residus. El procés, per fases, s’iniciarà entre els carrers de Vilamarí i del Comte Borrell.

Durant el juliol, el setembre i l’octubre s’hi col·locaran els contenidors que es van retirar per executar les obres de l’eix de Consell de Cent. El procés es farà de manera gradual, en quatre fases de cinc carrers cadascuna.

El tram entre els carrers de Vilamarí i del Comte Borrell és el primer en què es col·locaran de nou els contenidors que, com és habitual, es van retirar durant les obres a l’eix de Consell de Cent. S’hi instal·laran 15 contenidors de recollida selectiva i 14 de resta. Amb els contenidors d’orgànica dels carrers transversals, que ja hi eren durant els treballs, es recupera la capacitat que hi havia abans de les obres.

Informació i seguiment

Un equip de vuit persones acompanyarà la ciutadania en el canvi de rutines i informarà el veïnat del nou funcionament. També farà un seguiment exhaustiu dels possibles desajustos que detectin els equips de neteja i la ciutadania. Els informadors de carrer intervindran en cada fase: es desplegaran la setmana abans i es mantindran uns dies amb tasques informatives i de monitoratge.

A mitjan setembre s’iniciarà la segona fase, de Comte Borrell fins a Aribau. El tercer tram serà entre Aribau i Pau Claris, i l’últim, entre Pau Claris i el passeig de Sant Joan. Es preveu que la reposició total dels contenidors acabi a mitjan octubre.