Notícies

15/01/2020

Barcelona declara l’emergència climàtica

Emergència climàtica. El decret d’emergència climàtica és un compromís ciutadà i institucional per adaptar la ciutat i mitigar la crisi climàtica.

16/12/2019

La superilla de Sant Antoni disminueix en un 82% el pas de vehicles

Superilles. El veïnat ha celebrat una festa per estrenar la segona fase d’obres de la superilla de Sant Antoni, que ha finalitzat recentmen.

09/12/2019

Sant Antoni celebra amb una festa l'ampliació de la Superilla

Festa. El barri de Sant Antoni celebrarà dissabte 14 de desembre amb una festa ciutadana la finalització de les obres prioritàries de la superilla de Sant Antoni.

05/09/2019

En marxa una nova campanya per explicar la Superilla d’Horta

Urbanisme. A partir del dilluns 9 de setembre hi haurà informadors al carrer per resoldre dubtes sobre el desplegament de la Superilla

Microsoft Word - LA SUPERILLA MOLA MOGOLLÓN cat.doc
29/08/2019

Exposició sobre la Superilla del Poblenou

cultura. La mostra inclou fotografies, plànols, vídeos i espais de debat sobre la història i la vida d’aquest espai singular de la ciutat.

06/08/2019

L'ampliació de la superilla de Sant Antoni finalitza al setembre

Obres. La finalització de les obres d'ampliació de la Superilla de Sant Antoni s’endarrereix del mes de juliol al mes de setembre.

27/03/2019

Canvi de sentit del carrer de Sant Nicolau

Hostafrancs. Aquest dissabte es duen a terme totes les modificacions a la senyalització perquè aquest carrer tingui sentit de sortida de la Superilla d'Hostafrancs.

06/03/2019

Superilla de Sant Antoni: obres de reurbanització a l'encreuament de Borrell i Parlament

Obres. Obres d'ampliació de la Superilla de Sant Antoni amb la pacificació de l'encreuament de l'encreuament del carrer Comte Borrell amb Parlament, entre Viladomat i la ronda Sant Pau.

04/03/2019

Més verd, més interiors d'illa, més parcs

Espais verds. Augmenten la superfície de verd amb quatre nous interiors d'illa en construcció, l'ampliació de la superilla de Sant Antoni i la nova plaça del parc Joan Miró.

Superilla del Poblenou, 2018
01/03/2019

Es posa en marxa el camp de proves 5G-IoT a la superilla del Poblenou

Es vol prioritzar que la tecnologia 5G tingui una aplicació pràctica, directa i amb un impacte netament positiu sobre la ciutadania i les seves condicions de vida.

Pàgines