S'instal·len peces metàl·liques per delimitar les terrasses dels nous eixos verds

Espai públic. La mesura vol prevenir i combatre l’ocupació indeguda.

Aquest dimecres 12 de juliol s'han començat a instal·lar unes peces metàl·liques petites al paviment dels nous carrers pacificats de Consell de Cent, Comte Borrell, Rocafort i Girona per delimitar l'espai públic que les terrasses tenen atorgat per llicència en una mesura que busca prevenir i combatre l'ocupació indeguda.

Les peces metàl·liques tenen forma de moneda i es claven al paviment, als extrems de la terrassa autoritzada. L’objectiu és facilitar el compliment de la normativa i les inspeccions municipals per evitar la saturació de les vies pacificades.

En paral·lel, s’ha informat a bars i restaurants que no es concediran ampliacions i s’ha entregat una fitxa amb instruccions de com s’han de col·locar les taules i cadires als quatre nous eixos verds.

L’actuació forma part del dispositiu estival de l’Eixample per garantir la convivència, que també inclou una campanya d’inspeccions especialment adreçada a les zones amb més concentració de terrasses, com són l’àmbit d’Enric Granados-Aribau i els nous eixos verds.

En total, els nous eixos verds de l’Eixample tenen 155 terrasses.