Horta

L'objectiu final del programa superilles a Horta es manifesta amb l'elaboració d'un pla d'acció per a la millora de la mobilitat i la qualitat de vida.

En el procés participatiu del programa Superilles iniciat el mes de juliol del 2016, es treballa a reorganitzar el funcionament dels carrers, diversificant els que serveixen al trànsit de pas (vies bàsiques) i qualificant la resta de carrers per a altres funcions, com les de l’esbarjo, l’estada i la implantació del verd i la biodiversitat.

El mes de març del 2017 es va celebrar la jornada oberta amb la presència de veïnat i col·lectius, en què es va presentar i treballar la proposta de Pla d’acció elaborada conjuntament amb el grup impulsor, format per persones i entitats representatives del barri implicades en el projecte des de l’inici i que en fan el seguiment.

L’abril del 2017, després d’una jornada de retorn, es van prioritzar les accions a desenvolupar i es va aprovar el Pla d’acció, un pla que gràcies a la implicació ciutadana estarà adaptat a les necessitats de la població i les característiques territorials d’Horta.

El mes de novembre del 2017 es van prioritzar algunes accions i es van comenár a redactar els projectes (avantprojecte i executius), concretament la reurbanització del carrer de Fulton i el carrer d’Horta entre el carrer del Tajo i la baixada de la Combinació, així com les reurbanitzacions de les cantonades del carrer del Canigó amb el passeig de Fabra i Puig, i de la baixada de la Combinació amb el carrer de Tajo.

A l'octubre de 2018 han començat a execturar-se les primeres actuacions.

Documents: