Superilla de Sant Gervasi - la Bonanova

L’àmbit d’estudi a Sant Gervasi és el comprès entre els carrers de Balmes, Mandri, passeig de la Bonanova i ronda del General Mitre.

Una de les principals problemàtiques de l’àmbit són dues dreceres de cotxes de pas que travessen el barri, de la ronda General Mitre a la ronda de Dalt i per accedir a les escoles de Sarrià, al llarg del carrer Sant Gervasi de Cassoles, en sentit nord i de la ronda de Dalt a través de carrer Castanyer fins al carrer Balmes en sentit sud, amb una mitjana de pas de 2.500 vehicles al dia, cada una.  Així mateix, s’ha detectat manca d’accessibilitat a les voreres, escassetat d’espai públic i de zones verdes.

Per tot això, es proposa consolidar com a eixos cívics el carrer Sant Gervasi de Cassoles i els carrers Arimon, Bigai-Dalmases i Sant Marius, eliminant les dreceres de trànsit de pas d’aquests carrers veïnals. Les actuacions prioritàries, en aquest cas, són les urbanitzacions estructurants del carrer Sant Gervasi de Cassoles, i d'alguns trams dels altres tres carrers, a més dels entorns del Mercat de Sant Gervasi. El projecte també proposa altres actuacions funcionals, com ara canvis de sentit, eliminacions de girs, etc.

Pla d’Acció Superilla Sant Gervasi

Consulta el procés participatiu al Decidim

Documents: