Vine a l'exposició 'El futur ja és present'

Descobreix com el Pla Superilla Barcelona transformarà els carrers de la ciutat

Del 6 al 28 de maig, al Fossat del Mercat de Sant Antoni

 

L'Eixample és a punt d'iniciar un dels canvis més importants que ha viscut en les darreres dècades. A mitjans d'aquest any començaran les obres per transformar en eixos verds part dels carrers del Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona. A més, també es crearan quatre grans places, cadascuna d'uns 2.000 metres quadrats, a les confluències entre aquests eixos verds (Consell de Cent amb Rocafort, Comte Borrell, Enric Granados i Girona). Aquesta transformació s'acabarà durant el primer trimestre del 2023.

La Barcelona del segle XXI ja s'obre pas amb les grans accions que transformaran la ciutat en un espai que faci front als reptes de les urbs globals i, alhora, garanteixin una millor manera de viure-hi.

Aquestes actuacions són els primers passos, juntament amb altres grans obres que s'estan fent a Barcelona (com la nova Via Laietana i la nova Meridiana, la connexió dels tramvies per la Diagonal o la gran transformació de Glòries), que permetran crear una ciutat més humana, pensada per a les persones que hi viuen.

Una exposició de gran format al Fossat del Mercat

L'Ajuntament de Barcelona ha creat una exposició de gran format al Fossat del Mercat de Sant Antoni per mostrar a la ciutadania com seran aquests nous eixos verds i places de l'Eixample. Gràcies a unes grans estructures i unes imatges virtuals, els veïns i veïnes podran veure com quedaran aquests espais un cop acabin les obres. 

L'exposició també compta amb una gran maqueta de la ciutat de Barcelona, sobre la qual es projecta un audiovisual que explica com ha evolucionat l'urbanisme de l'Eixample des del seu inici fins al dia d'avui.

La mostra, a més, té lloc al Fossat del Mercat de Sant Antoni, un espai recuperat per a la ciutadania enmig de la Superilla de Sant Antoni, un dels primers exemples del nou model urbà de Barcelona que ja s'obre pas.

 

El futur ja és present.

Descobreix com el Pla Superilla Barcelona transformarà els carrers de la ciutat.

Del 6 al 28 de maig de 2022
De dilluns a dissabte, de 10.00 a 20.00 h
Diumenges, de 10.00 a 14.00 h
Fossat del Mercat de Sant Antoni (Comte d'Urgell, 1)

 

Més informació:

Una exposició per passejar entre els futurs eixos verds i places de l’Eixample

Així seran les noves places i eixos verds de l'Eixample