Activitats de cinema

A les biblioteques s'hi organitza l'activitat La claqueta, on trobareu projeccions de pel·lícules, xerrades sobre estrenes cinematogràfiques i activitats al voltant del cinema.

Algunes biblioteques programen activitats permanents i clubs de lectura relacionats amb el seu fons de cinema.

Festival de curtmetratges de Biblioteques de Barcelona, se celebra a la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall. Té com a objectiu potenciar la creació de curtmetratges i fer que les biblioteques esdevinguin plataformes per exhibir i promoure els creadors locals i nacionals i les seves obres.

Adreçat a persones que comparteixin les dues passions: el cinema i el gust per la narració expressada a través de novel·les de tot tipus.

Activitat que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i augmentar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Es duu a terme a les biblioteques Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles i Vilapicina i la Torre Llobeta.

Cita obligada per als amants del cinema sobre rodes que es realitza a la Biblioteca Francesc Candel. El cicle ofereix els títols més emblemàtics d'aquest gènere.