Aprendre una llengua

Per començar a aprendre una llengua...

Els diccionaris i gramàtiques són les eines bàsiques per a l'aprenentatge de qualsevol llengua. Els principals diccionaris són els terminològics i els de traducció, tot i que també n'hi ha d'imatges. Les gramàtiques són els manuals sobre els quals s'estructura una llengua. Dins d'aquestes trobareu les gramàtiques comparades, que comparen les estructures d'una llengua amb les d'una altra.

Des del catàleg podeu trobar els diccionaris i gramàtiques si cerqueu per l'idioma seguit de "diccionaris" o "gramàtica": per exemple àrab diccionaris o àrab gramàtica.

Els mètodes d'autoaprenentatge serveixen per aprendre un idioma de manera autodidacta; només cal que trieu la llengua i el nivell.
Des del catàleg podeu trobar els mètodes d'autoaprenentatge si cerqueu per l'idioma seguit d'"autoaprenentatge": per exemple rus autoaprenentatge.

Per millorar en l'aprenentatge d'una llengua...

Amb els mètodes d'aprenentatge podeu preparar els exàmens oficials i millorar la pronunciació i la fonètica.

Des del catàleg podeu trobar els mètodes específics per preparar exàmens oficials si cerqueu per l'idioma seguit d'"exàmens": per exemple anglès exàmens. També podeu trobar els mètodes específics per millorar la pronunciació i la fonètica si cerqueu l'idioma seguit d'un d'aquests dos termes: per exemple francès pronunciació o francès fonètica.

Les pel·lícules en versió original subtitulades us poden ajudar a millorar la comprensió oral. Per aquells que comenceu amb l'anglès, teniu la col·lecció Speak up.

També disposeu del servei de descàrrega d'audiollibres, amb un catàleg format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per a adults, novel·la juvenil, pensament, relats i obres clàssiques.