Activitats musicals

A les biblioteques podeu gaudir de diverses activitats relacionades amb la música, com ara els recitals de poesia i els contes per a adults acompanyats de música, i diferents xerrades divulgatives sobre gèneres musicals, instruments i compositors.

I no ens oblidem dels més petits, que amb els aperitius musicals es poden introduir en el món de la música i se'ls pot ajudar a desenvolupar la sensibilitat i la creativitat.

Algunes biblioteques programen activitats permanents relacionades amb el seu fons musical

La biblioteca participa en aquest cicle de flamenc, organitzat pel Centre Cívic Besòs, en què hi ha actuacions musicals en directe, tallers formatius especialitzats, exposicions, mostra dels tallers flamencs del centre cívic, xerrades, espectacles familiars i "La pinzellada flamenca", entre altres activitats.

El blues i altres gèneres d'arrels nord-americanes protagonitzen el cicle d'audicions i xerrades del primer semestre. Coincidint amb el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, durant el segon semestre l'oferta d'activitats se centra en el jazz.

Un expert en música, crític musical o músic descobreix, recomana i fa escoltar deu novetats discogràfiques que han aparegut al mercat els darrers dotze mesos.

Per mitjà de la Setmana de l'Òpera, inclosa dins l'Òpera en Ruta, que se celebra al districte de Sarrià - Sant Gervasi, la biblioteca ofereix activitats diverses sobre el gènere operístic, tant formatives com lúdiques, per a públic adult i infantil.