Llegir en una llengua

Per als lectors que comencen...

Us recomanem les lectures graduades per nivells de lectura a lectors estrangers, llibres de lectura progressiva o per nivells, adaptats a un nivell de coneixement de la llengua.

Des del catàleg podeu trobar aquestes lectures adaptades si cerqueu per l'idioma seguit de "textos per a estrangers": per exemple italià textos per a estrangers.

A les biblioteques també trobareu els llibres de lectura fàcil: són llibres en català i castellà elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones que, per diverses raons, tenen dificultats lectores. La Biblioteca Gòtic - Andreu Nin disposa de la col·lecció més extensa.

I per què no els còmics? La imatge us pot ajudar a comprendre més fàcilment el text. La Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra està especialitzada en còmic.

Per als lectors més experts...

Trobareu una àmplia selecció de novel·les, no només en català i castellà, per gaudir de la literatura. A moltes biblioteques trobareu disponibles novel·les en anglès, alemany, àrab, basc, francès, gallec, hindi, italià, japonès, portuguès o rus, entre d'altres.

Des del catàleg podeu trobar les novel·les fent dos passos:

- Cerqueu "N" amb l'opció Signatura
- Feu clic sobre "Limitar/ordenar" i seleccioneu el districte i la llengua

També trobareu diaris i revistes d'informació general en altres llengües que us ajudaran a aprofundir en la llengua i l'actualitat del món, com Afrique Magazine , Al-Mushahid Assiyasi , Der Spiegel , L'Espresso , Le Monde , Le Nouvel Observateur , Paris Match , Stern o Time