Practicar una llengua

Per practicar una llengua us podeu inscriure als grups de conversa i d'intercanvi d'idiomes de les sales d'estudi nocturnes. La Biblioteca Jaume Fuster també organitza grups de conversa per intercanviar idiomes en qualsevol llengua, i la Biblioteca Fort Pienc organitza grups de conversa xinés-català/castellà.

Per a aquelles persones amb un nivell alt, us recomanem apuntar-vos als clubs de lectura en llengües estrangeres, on es llegeixen obres escrites en anglès, alemany, italià o francès, i les sessions de diàleg sobre les obres seleccionades tenen com a llengua vehicular la que correspongui al club escollit.

Si esteu interessats a llegir i comentar literatura escrita en català teniu el club de lectura en llengua catalana, de nivell intermedi, adreçat a persones que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa i el club de literatura catalana.

Us recordem que si teniu coneixements bàsics de català i el voleu practicar en un context real i relaxat, us podeu inscriure al programa "Voluntariat per la llengua".