Préstec entre biblioteques

Les biblioteques de Barcelona us porten documents d'altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Aquest servei permet sol·licitar en préstec i retornar a qualsevol biblioteca documents de les altres biblioteques o bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El temps estimat de recepció dels materials és d’una setmana aproximadament, si el document es demana a qualsevol biblioteca de la ciutat de Barcelona, i de deu dies, si es sol·licita a la resta de biblioteques de la província.

Són objecte de préstec interbibliotecari tots els materials que constitueixen la col·lecció de les biblioteques i bibliobusos, a excepció dels materials que, per les seves característiques, les biblioteques decideixin excloure.

A partir del 18 de març de 2021 es posa en funcionament el préstec interbibliotecari entre les biblioteques que conformen el Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC), a través del catàleg col·lectiu At∑na. Podeu fer fins a dues peticions simultànies de préstec interbibliotecari en línia per sol·licitar aquells documents que no estiguin disponibles a les biblioteques del vostre municipi.