Préstec entre biblioteques

Les biblioteques de Barcelona us porten documents d'altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Aquest servei de préstec interbibliotecari és gratuït, si el document és d'una biblioteca de Barcelona ciutat. Per a la resta de biblioteques de la xarxa, té un cost d'1,50 € per document (aquests diners serviran per pagar part de les despeses de transport). Aproximadament, el document arriba una setmana després, si es demana a les biblioteques de Barcelona ciutat, o una setmana i mitja, si es demana a les de la província. El temps d’espera dels audiovisuals que es demanen per préstec interbibliotecari pot ser lleugerament superior al dels documents en paper.

Alguns documents poden estar exclosos de préstec interbibliotecari, com ara les sèries de TV i alguns documents de fons especials.

Aquestes biblioteques ofereixen un servei d'extensió del préstec interbibliotecari amb algunes de biblioteques públiques de Catalunya. Per més informació pregunteu a aquestes biblioteques:

Biblioteca Francesca Bonnemaison
Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles
Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte
Biblioteca Vapor Vell
Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras
Biblioteca Montserrat Abelló
Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall
Biblioteca Jaume Fuster
Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda
Biblioteca Nou Barris
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Biblioteca Xavier Benguerel