Biblio Digital

Per accedir al servei de préstec de llibre digital

Biblio Digital és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Biblio Digital ofereix als usuaris de les biblioteques de Catalunya una col·lecció de més de 8.000 llibres electrònics, de ficció i no-ficció en diferents idiomes, tant per a públic adult com per a infantil i juvenil. També ofereix un fons de més de 2.000 pel·lícules, accés a curtmetratges i documentals, així com a enregistraments sonors (música i audiollibres) i diaris i revistes en català i castellà. 

Amb el carnet podeu tenir un total de 4 documents en préstec digital durant 21 dies. En el cas de diaris i revistes aquest termini pot veure’s reduït. També podeu visualitzar en línia 2 pel·lícules a la setmana amb una duració del préstec de 3 dies.

Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. L’aplicació està disponible per a iOS i Android, i a través d'aquesta web. 

eBiblio Catalunya