Club Internacional Barcelona-Medellín

El dissabte 20 de març comença la desena edició del Club de Lectura Internacional Barcelona-Medellín, un projecte que fomenta el debat al voltant d’una lectura compartida alhora que esdevé un espai d’intercanvi cultural. Fins al novembre, un grup de lectors de Barcelona es trobarà un cop al mes, a través de videoconferència, amb un altre grup de lectors de Medellín per comentar una lectura compartida.

Les sessions a Barcelona, que seran conduïdes per l’escriptor mexicà Eduardo Ruiz Sosa, tindran lloc un dissabte al mes, a les 18 h, a través de Zoom. I els document s’hauran d’agafar en préstec a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra (els participants els podran agafar tots en un únic préstec per a tot el període que durarà el club de lectura).

El programa de lectures serà el següent: La perra, de Pilar Quintana, La guerra no tiene rostro de mujer, de Svetlana Aleksiévitx, Mi vida querida, d’Alice Munro, Mandíbula, de Mónica Ojeda, Nuestra parte de noche, de Mariana Enríquez, El bosque de la noche, de Djuna Barnes, i Léxico familiar, de Natalia Ginzburg.

Cal inscripció prèvia al correu electrònic cmorenov@bcn.cat

Hi col·labora: Casa Amèrica Catalunya

Club de lecturaBCN - Medellin