Música

Des de les biblioteques de Barcelona volem despertar la vostra curiositat musical, ajudar-vos a ampliar els vostres coneixements sobre música i fer-vos descobrir gèneres musicals o artistes poc coneguts o minoritaris.

Hi trobareu representats tots els gèneres musicals, que inclouen des de les novetats i noves tendències fins a les obres considerades clàssiques dins de cada gènere. El suport majoritari és el CD, però també hi ha DVD musicals i vinils. A més d'aquests fons bàsics, comuns a totes les biblioteques, n'hi ha que han dedicat una especial atenció a una temàtica concreta, són els fons especialitzats.

També hi trobareu projectes musicals singulars, com la maquetoteca de la Biblioteca Vapor Vell, un fons de maquetes format per més de quatre mil documents que constitueix un testimoni únic de l'activitat i el patrimoni musical de Barcelona des dels anys vuitanta fins a l'actualitat.

Per promoure aquestes col·leccions musicals especialitzades i difondre els músics locals, algunes biblioteques treballen amb Spotify. Us hi podeu subscriure!

Recordeu que si aneu a la biblioteca, podeu gaudir de diverses activitats, tant per a adults com per al públic infantil.