Bon Nadal, família!

Nadal. Gaudiu de les propostes infantils de Nadal de Biblioteques de Barcelona. Inscripcions obertes.

Per Nadal, Biblioteques de Barcelona programa activitats especials per als infants. Enguany les més destacades són:

Fem llibretes
T’agraden les manualitats? Vols fer una llibreta divertida? Amb materials de reciclatge crearem la nostra llibreta personalitzada.
Cal inscripció prèvia

Refem els contes
Llegirem un conte i l’analitzarem. Hi ha alguna part que no ens convenci? Ens agradaria que acabés d’una altra manera? Doncs refem-ho!
Cal inscripció prèvia

Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa també ofereixen els tallers digitals #estàsON. Una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els infants i joves d’entre 6 i 12 anys:

Desafiem la força i creem un aerolliscador
A través de diferents reptes descobrirem què es la força de fregament i experimentarem amb diferents materials. A partir d’aquests coneixements crearem un invent que desafia la força de fregament.
Cal inscripció prèvia

Fabriquem un projector d’hologrames
Aprendrem a observar i descriure les coses d’una manera objectiva, distingint entre un comentari objectiu i un comentari subjectiu, mitjançant una plataforma interactiva digital. Entendrem com el cervell a vegades ens fa veure coses que no són certes del tot amb exemples d’il•lusions òptiques. Construirem un projector d’hologrames amb materials quotidians.
Cal inscripció prèvia

Relat Fantàstic en Stop Motion
Crearem un relat fantàstic i el rodarem amb la tècnica de l’Stop Motion i amb l’ajuda de la tecnologia.
Cal inscripció prèvia 

Robots protagonistes d’un relat fantàstic 
Crearem un relat i construirem un robot motoritzat perquè sigui el protagonista.
Cal inscripció prèvia

STEAM amb una gimcana de reptes
Per equips farem una gimcana en la qual haurem de resoldre diferents reptes STEAM. Aquestes proves comprendran totes les tècniques STEAM, algunes d’elles seran a través d’una plataforma interactiva, en algunes haurem de competir i en altres haurem de col•laborar per superar els reptes.
Cal inscripció prèvia

STEAM juguem a programar robots
A través de diverses dinàmiques descobrirem què és la programació i aprendrem a programar un robot bee-bot. Ens divertirem construint un taulell gegant del joc de l’oca i, un cop fet, jugarem al nostre joc emprant els robots bee-bots com a fitxes del joc.
Cal inscripció prèvia

STEAM pel medi ambient
Descobrirem què és la programació. A través de dinàmiques aprendrem a programar i crearem el nostre primer programa amb Scratch.
Aprendrem quines són les necessitats d’una planta per viure i, a partir d’aquí, ens endinsarem en la robòtica i dissenyarem un sensor, amb Makey-Makey, que ens ajudi a saber quan la nostra planta necessita que la reguem.
Cal inscripció prèvia

Descobriu totes les activitats de Biblioteques de Barcelona d’aquest Nadal.