Comença l’Efecte Troia!

Inici del nou projecte de foment de la lectura adreçat a joves organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i Biblioteques de Barcelona

El passat 8 de novembre l’Institut Vila de Gràcia estrenava el nou projecte cultural Efecte Troia. El centre d’ensenyament acull durant dos mesos l’exposició que apropa als més joves el treball i les recomanacions literàries de persones creadores de diferents àmbits culturals. La primera parada d’aquesta mostra itinerant acabarà amb la visita de la cantautora Anna Andreu. La músic oferirà una xerrada amb l’alumnat del centre per explicar com n’és d’important la literatura en el seu procés creatiu.

L’objectiu de l’Efecte Troia, comissariat per La Sullivan, és mostrar la riquesa i valor de la lectura a través d’una exposició itinerant que recorrerà centres educatius de secundària. A la mostra d’Efecte Troia l’alumnat hi trobarà joves creadors de diferents àmbits: musical, literari, d’arts escèniques, dansa, podcasters i youtubers.
El projecte compta amb la participació de cares tan conegudes, com ara: Ana Polo, Triquell, Nadia Hafid, Anna Grau, Xavier Mas Craviotto o Lildami.

La propera parada de l’Efecte Troia serà al districte Sant Andreu.

Efecte Troia és un projecte de Biblioteques de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes.
Efecte Troia forma part del programa d’Acció Lectora de Biblioteques de Barcelona.