FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil

Festival. L’11 i 12 de març comença la 13a edició del festival amb un programació per a públic familiar i professionals de la mediació i l’edició de la literatura infantil i juvenil. Biblioteques de Barcelona hi col·laborem.

El FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, és un projecte que ja porta 13 edicions investigant i mostrant altres maneres de viure la literatura, implicant a totes aquelles persones que acompanyen els infants i els joves en el procés de la descoberta literària: famílies, mestres, bibliotecaris/àries, escriptors/es, il·lustradors/es, editors/es, i també organitzacions que comparteixen aquesta missió més allà del sector del llibre i de l’educació.

L’edició d’enguany versarà sobre el tema (re)interpretar el món.

La cita serà l’11 i 12 de març al Disseny Hub Barcelona, seu principal del festival.

Un any més, Biblioteques de Barcelona hi tornem a participar organitzant la Biblioteca.
Posa’t còmode i descobreix tota la selecció de llibres que hem preparat en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona. Clàssics, novetats, còmics, àlbums… n’hi ha per tots els gustos!
Recorda portar el teu carnet de la biblioteca, et podràs endur un llibre en préstec.

Més informació i compra d’entrades*
* Si tens el carnet de Biblioteques introdueix el codi 5FLIC13 a la compra d’entrades i obtindràs un descompte! Recorda portar el carnet, te’l demanarem a l’entrada del festival!