Liber, Feria Internacional del Libro

Jornades. Del 13 al 15 d’octubre torna la fira Liber, un espai per l’intercanvi comercial, i també un punt de trobada pel el debat i la reflexió sobre el sector del llibre.

Com cada any a l’inici de la tardor torna la fira Liber, la principal plataforma de negoci dedicada a l’edició en llengua espanyola i un dels més importants trobades internacionals, oberta a tots els sectors del llibre, amb especial atenció als continguts digitals, els nous editors, l’autoedició i la propietat intel·lectual.

A més de ser un espai per l’intercanvi comercial, la Fira Liber és també un punt de trobada pel el debat i la reflexió a través d’un ampli programa d’activitats de caràcter professional i cultural que reuneix a personalitats del món del llibre, i ofereix l’oportunitat d’analitzar el futur del sector del llibre.

Enguany la cita és a Madrid (la fira alterna les seves edicions entre Barcelona i Madrid), després de l’edició del 2020 que es va celebrar íntegrament en format digital. L’edició de 2021, que reunirà presencialment a tots els agents del sector, incorporarà igualment els avantatges que el format digital posa a disposició dels professionals arreu de món.

En Ferran Burguillos, gerent de Biblioteques de Barcelona, participarà a la taula rodona “Una visión multinacional sobre bibliotecas”, el dijous 14 a les 15.30 h.

Podeu consultar el programa d’activitats de les Jornades Professionals.

Totes les activitats de les jornades s’enregistraran i estaran disponibles en línia a partir de l’endemà de la seva realització a la pàgina de LIBER.