Un mar de contes. Regata Cultural

Activitats infantils. Consulteu la programació d'activitats infantils de la Regata Cultural a Biblioteques de Barcelona. Gaudiu d'un estiu la mar de divertit!

La Regata Cultural també programa activitats infantils!
Aquest estiu, els infants i les seves famílies, gaudiran del mar a través dels tallers de descoberta, narracions de contes i laboratoris de lectura, que les Biblioteques de Barcelona organitzaran durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Llibres a escena
Aquest estiu, famílies amb infants a partir de 2 anys, trobaran propostes escèniques, que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles o música, on gaudiran, de la mà de narradores i narradors, d’històries relacionades amb el mar i els seus secrets.
PROGRAMA D’ACTIVITATS

Tallers de descoberta
A partir de contes infantils, com La gota perduda (Coco Books, 2024), Lota, la catxalota (Takatuka, 2019), o Ulissa (Piscina, un petit oceà, 2019) les Biblioteques de Barcelona hem organitzat un seguit de tallers dinàmics per conèixer altres realitats, compartir descobertes i fer lectures que parlen de temes ben diferents però tots relacionats amb el mar.
PROGRAMA D’ACTIVITATS

Laboratoris de lectura
Partint de diferents lectures d’àlbums, aquest estiu els més petits s’endinsaran a la vida marítima i el mar. A les Biblioteques de Barcelona els infants viuran grans aventures, descobriran personatges màgics i s’endinsaran a la vida marinera i pirata.
PROGRAMA D’ACTIVITATS

La Regata Cultural és el programa d’activitats que acompanya la celebració de la Copa Amèrica 2024.