Alimentació sostenible

De l’1 d’abril a l’1 de juny de 2023

Amb aquest cicle reflexionarem sobre la manera com l’alimentació d’avui dia influeix en les nostres vides i en el nostre entorn. Us proposem tres maneres de pensar l’alimentació, des d’un punt de vista filosòfic, científic i literari. Reflexionarem al voltant dels  nostres hàbits alimentaris i de com poder practicar una alimentació més sostenible i respectuosa amb l’entorn i amb nosaltres mateixos.  

Cal inscripció prèvia

Sessió inaugural del cicle Alimentació sostenible
Dissabte 1 d’abril, a les 11.30 h, a la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. A càrrec de Núria Coll Ets el que menges. Cal inscripció prèvia.

Club de lectura ‘Podem salvar el món abans de sopar’, de Jonathan Safran Foer. 
Dijous 13 d’abril, a les 18.30 h, a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte. A càrrec de Juanjo García-Granero. Cal inscripció prèvia.

Club de lectura ‘Ets el que menges’, de Núria Coll
Dijous 11 de maig a les 18.30 h, a la Biblioteca Vila de Gràcia. A càrrec de Juanjo García-Granero. Cal inscripció prèvia.
En aquesta sessió es comentarà l’assaig Ets el que menges des d'un punt de vista més tècnic en relació amb la nutrició.

Club de lectura ‘Como agua para chocolate’, de Laura Esquivel
Dijous 1 de juny, a les 18.30 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez. A càrrec de Juanjo García-Granero i Amanda Barba. Cal inscripció prèvia.
Sessió al voltat de la literatura i la cuina, es comentarà el llibre Como agua para chocolate, de Laura Esquivel i tastarem receptes innovadores. 
Hi col•labora: Fundació Alícia

Alimentació sostenible