Creacions

Escriure en temps de pandèmia
Escriure és una manera d'explorar la realitat, d'observar-la i aprofundir en la seva comprensió. Voleu aprendre a escriure sobre una experiència personal? Podem narrar l'experiència en forma de conte (transformar la vivència personal en ficció); escriure-la en forma de crònica (personal, però objectiva) o fer-ho en forma de diari (personal i subjectiu). La comparació dels tres gèneres té un gran poder didàctic.
Cada participant triarà el seu estil preferit, i així coneixerem, de manera pràctica, les regles essencials de cadascun d'aquests gèneres i les possibilitats que ens ofereixen. 

Taller en línia a través de la plataforma Zoom.
A càrrec de Mario Catelli
Dissabtes 10,17 i 24 d’abril i 8 de maig de 11 a 13 h. Cal inscripció prèvia

Taller de narració oral  
Un seguit de sessions de formació per a narradors orals en què els assistents aprendran l’art d’explicar històries fent servir només la veu, el cos i la imaginació. Es donaran a conèixer les tècniques apropiades per seleccionar, preparar i explicar contes a petits i grans.

B. Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot
A càrrec de Rubén Martínez Santana
Dilluns 26 d’abril, 3, 10, 17 i 31 de maig, 7, 14 i 21 de juny, de 17 a 18:45 h. Cal inscripció prèvia

Taller de meditació creativa
Taller de dibuix per treure la nostra creativitat de manera progressiva. A través de senzills exercicis i en un estat de silenci, fent ratlles en un paper, el nostre grafisme més personal sortirà de mica en mica. L'objectiu és aprendre a entrar en un estat de “no pensament” on deixarem fluir el traç en el paper de manera natural. En aquest estat, on desapareix el temps i l’espai, tothom hi entrarà de manera natural i obtindrà resultats sorprenents.
No és necessari saber meditar ni saber dibuixar per participar-hi.

B. Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot
A càrrec de Lluïsot
Dijous 6, 13 i 20 de maig de 10 a 12:30 h. Cal inscripció prèvia

Taller de microrelats
Sessions per aprendre a escriure poemes, micro-relats, aforismes, pensaments, etc... tenint en compte la limitació de l'espai de les xarxes. Utilitza la xarxa per posar de manifest les teves dots d'escriptor/a, i aconsegueix que la brevetat sigui sinònim de creativitat.

B. El Clot-Josep Benet
A càrrec de Cristina Company
Dimarts 18 i 25 de maig i  1 de juny de 18 a 20 h. Cal inscripció prèvia.

Inscripcions
Per poder fer la inscripció cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. 

Si tens dubtes de com connectar-te en directe a aquesta activitat, truca al 667754463. Servei disponible de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 h.